De online community voor jonge ambtenaren

Stel je vragen, deel je werk en groei binnen de overheid

Bekijk snel Sociaal domein Bedrijfsvoering Carrière en loopbaan Offtopic Ruimtelijk domein

Prikbord

Berichten

Profielfoto van Isabelle Smit
Isabelle Smit Coach 07-09-2022 11:18

Carrière coaching - maak kans op een gratis sessie

Beste jonge mede-ambtenaren,

‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’. Johan Cruijff zei het al en ik geloof daar ook zeker in, zeker op carrièregebied. Soms lukt het schieten alleen niet en ik help je graag bij de voorzet. Ik ben Isabelle Smit van Pars coaching en de carrière van jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar stimuleren is mijn passie.

Door mijn opleidingen en ervaring weet ik als geen ander te achterhalen wat mensen in de weg staat bij het realiseren van hun carrièredromen. Mijn empathie en goede luisteren zorgen er samen met mijn rake vragen voor dat ik tot de kern kom. Hierdoor kunnen mijn coachees helpende inzichten krijgen. Dankzij mijn ervaring en leeftijd heb ik verbinding met jongvolwassenen, waardoor mijn coaching gelijkwaardig en doeltreffend zal zijn.

Ben jij of ken jij iemand die samen met mij wil scoren? Bijvoorbeeld door coaching bij werk-privé balans, gezondheid of grenzen aangeven? Mail dan naar isabelle@parscoaching.com of kijk op http://www.parscoaching.com. De eerste aanmelding krijgt een gratis sessie!

Met vriendelijke groet,

Isabelle Smit van Pars coaching
0634629991 | KVK 86389742
Geregistreerd als coach bij Nederlandse Orde Beroepscoaches (aansluitnummer 34486)
Geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (registratienummer 140009714)

Profielfoto van Emma Heinhuis
Emma Heinhuis Multimedia specialist 02-08-2021 15:07

Hi jonge ambtenaren!

Samen met de VNG organiseert Bouwstenen voor Sociaal een gratis bijeenkomst Verduurzamen maatschappelijk vastgoed voor wethouders. Interessant als je je buigt over de vastgoedportefeuille!

De bijeenkomst vindt plaats op 24 september. Meld je nu alvast aan! Check onze website voor alle info en het programma:
https://bouwstenen.nl/verduurzamen_maatschappelijk_vastgoed_bestuurders

Profielfoto van Koen Verbeek
Koen Verbeek Student Bestuurskunde 07-07-2021 09:10

Op zoek naar een baan

Hoi iedereen!

Mijn studie Bestuurskunde heb ik succesvol afgerond en daardoor ben ik nu opzoek naar een mooie baan bij een overheidsorganisatie. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een gemeente, daardoor ligt mijn voorkeur voor een nieuwe baan ook bij een overheidsorganisatie.

Hoe zijn jullie aan jullie eerste baan gekomen?

Profielfoto van Roos van Zeggeren
Roos van Zeggeren 08-01-2021 10:39

Online event over burgerparticipatie: Partici-Input 2.0

Projectgroep Burgerspraak, bestaande uit zeven trainees van traineeorganisatie DisGover, zoekt in opdracht van Digicampus naar het antwoord op de vraag: “Hoe kan beleid beter in samenspraak met burgers worden ontworpen?”
Hiervoor hebben we het afgelopen halfjaar verschillende interviews, bijeenkomsten en gesprekken georganiseerd. Ter afronding willen we echter nog één keer het gesprek voeren.

Op 20 januari van 15:00 – 17:00 organiseren wij Partici-Input 2.0 waarbij we met ervaringsdeskundigen en experts het gesprek aangaan over bovenstaande vraag. En dan zo organiseren dat beide partijen dat ook willen en het nut ervan inzien!

Tijdens het event zullen we ons in het bijzonder richten op de volgende aspecten:
– Gebrek aan informatie-toegankelijkheid
– Gebrek aan strategische sturing vanuit de top op het prioriteren van het betrekken van burgers onder de beleidsmakers
– Afstand tussen burgers en overheid

Zou jij burgerparticipatie in jouw organisatie ook meer op de kaart willen zetten, maar lukt het je (nog) niet? Dan wil je dit niet missen! Geef aan of je aanwezig bent via het formulier in de website link: https://b6dx4v4042r.typeform.com/to/l6l6Mjs5

Ken je iemand voor wie dit onderwerp ook relevant is? Neem hem/haar dan als gast mee!

We zien je heel graag (digitaal) op de 20e!

Bij vragen zijn wij bereikbaar via: burgerspraak@disgover.nl.

Profielfoto van Julian van Spankeren
Julian van Spankeren Junior stedenbouwkundige 13-12-2020 18:24

Wordamtenaar.nl

Beste ambtenaren,

Onlangs ben ik begonnen met mijn nieuwe baan als stedenbouwkundig ontwerper bij gemeente Purmerend. In de periode dat ik aan het solliciteren was wilde ik mij beter verdiepen in een gemeente en mijzelf goed voorbereiden op mijn aanstaande sollicitatiegesprekken. De cursus van http://www.wordambtenaar.nl heeft mij hier heel erg bij geholpen. De cursus laat je snel zien hoe een gemeente of andere overheidsorganisatie in elkaar zit, en geeft een aantal hele goede sollicitatietips. Deze tips zijn ook handig voor ambtenaren die bijvoorbeeld van baan verwisselen. De tips hebben mij erg geholpen en ik ging met een goed gevoel naar mijn sollicitatiegesprekken! Dus zeker een aanrader!

http://www.wordambtenaar.nl

Profielfoto van Lars van Dijk
Lars van Dijk Jurist APV 02-12-2020 16:05

Thuiswerken in 2020

Hoi allemaal!

We werken nu als het goed is bijna allemaal grotendeels van dit jaar thuis en ik ben erg benieuwd hoe jullie dit hebben ervaren.

Zelf merk ik dat ik een combinatie van thuis en op locatie werken toch een stuk prettiger vind. Thuis ben ik wat sneller afgeleid en op locatie ben ik toch in een andere meer “werk” gerelateerde sfeer…

Hoe hebben jullie het ervaren om zo’n lange tijd thuis te werken?