Bedrijfsvoering

Over deze categorie

Bedrijfsvoering


Profielfoto van Victor Dieteren
Victor Dieteren Informatieadviseur 07-11-2019 08:32

Hackathon Digitale Dienstverlening

Hallo allemaal,

Vanuit DisGover organiseer ik samen met mijn projectgroep ‘De Publieksbalie’ een Hackathon Digitale Dienstverlening. Hier gaan we met multidisciplinaire teams op zoek naar een oplossing voor het volgende vraagstuk:

“Hoe kunnen we de digitale dienstverlening van gemeenten beter laten aansluiten op de verwachtingen van inwoners en ondernemers?”

Heb jij ideeën over hoe de digitale dienstverlening van gemeenten kan worden verbeterd voor inwoners en ondernemers? Krijg jij energie van werken in multidisciplinaire teams? Wil jij nieuwe contacten of inspiratie opdoen? Schrijf je dan nu (gratis!) in via de onderstaande link.

Het belooft een mooie dag te worden met diverse sprekers, een professionele jury, gemêleerde groepen en een geheel verzorgde lunch en borrel.

https://mailchi.mp/bc13695adf56/uitnodiging-hackathon-digitale-dienstverlening

Bekijk bijlage
Profielfoto van Thomas
Thomas mdw. team P&O 15-10-2019 12:15

Ontwikkelingen (inzet) Leasefietsen

Beste iedereen,

binnen onze gemeente leeft enorm het idee om leasefietsen in te zetten voor onze medewerkers. Een thema dat zowel leeft bij onze afdelingshoofden, het personeel, als bij team P&O.

Daarnaast heeft het thema raakvlakken met onze vitaliteitsdoelstelling en ons regionaal traject genaamd Mobie. (Mobie levert duurzaam deelvervoer , in de vorm van e-fietsen, e-auto’s en OV, voor de 8 Noord-Limburgse gemeenten).

Als we de nieuwsberichten mogen geloven kan men voor een paar euro per maand een fiets leasen van de werkgever.

Leven deze ontwikkelingen rondom leasefietsen ook binnen jullie gemeenten?

Een mogelijk probleem onze gemeenten kan zijn de combinatie van kilometervergoeding, een tegemoetkoming in de aanschaf – ook voor e-bikes – en eventueel een renteloze lening. Gezien het feit dat wij geen woon-werkvergoeding kent, maar een tegemoetkoming via het IKB.

Ik hoor graag van jullie.
Met vriendelijke groet,

Thomas Verheijen | Medewerker team P&O |