Offtopic

Over deze categorie

Offtopic


Profielfoto van Julian van Spankeren
Julian van Spankeren Junior stedenbouwkundige 23-04-2020 13:38

Productief thuiswerken

Beste jonge ambtenaren,

Net als veel andere jonge ambtenaren werk ik nu ook thuis. Ik merk dat ik thuis toch met wat minder discipline werk dan op het kantoor. Hebben jullie hier ook last van? Hebben jullie misschien tips hoe je toch productief kunt werken thuis?

Met vriendelijke groet,

Julian

Profielfoto van Marloes Brugman
Marloes Brugman Programmamedewerker Implementatie Omgevingswet 06-02-2020 08:15

Vrijwilligersdag voor ambtelijk Nederland

Dag allen!

Mijn naam is Marloes en ik ben trainee bij DisGover. Dit is een traineebureau in Amersfoort waar jonge mensen worden opgeleid om te gaan werken binnen de overheid. Tegelijkertijd zetten wij ons in voor allerlei maatschappelijke vraagstukken.

Samen met mijn projectteam ben ik bezig met het organiseren van een grote, landelijke, vrijwilligersdag voor heel ambtelijk Nederland. Ons initiatief heet ‘AmbteNaarBuiten: werken met Nederland’ en staat nog in de kinderschoenen.
Daarom zijn wij momenteel op zoek naar goede ideeën en mooie samenwerkingen vanuit allerlei hoeken om deze dag tot een succes te maken. Naast het betrekken van vrijwilligersorganisaties zijn wij uiteraard op zoek naar een samenwerking met de ambtenaren.

Jullie zijn daarom van harte uitgenodigd om mee te denken tijdens onze brainstormsessie op het kantoor van DisGover in Amersfoort. Op 14 januari (van 11:00/12:00 – 16:00) gaan wij samen met verschillende organisaties nadenken over hoe we deze dag vorm kunnen geven.

Laat mij weten of je zou willen aansluiten om mee te denken! Mocht het niet lukken om vrijdag de 14e te komen, maar ben je wel geïnteresseerd over dit onderwerp/deze dag of heb je een mooie tip, stuur me dan even een berichtje!

Groet, Marloes
mbrugman@disgover.nl
https://www.linkedin.com/showcase/ambtenaarbuiten/

Profielfoto van Yasmin Roosendaal
Yasmin Roosendaal Jeugdconsulent 04-10-2019 20:00

Vervoer

De laatste tijd ben ik aan het denken wat handig is qua vervoer, private lease of misschien zakelijk leasen, een kennis van mij maakt veel gebruik van Greenwheels, heeft iemand daar ervaring mee? En zo ja, hoe bevalt het?