Over ons

Je bent jong, ambitieus en staat aan de vooravond van een mooie carrière binnen de overheid! Je wil jezelf ontwikkelen: zowel in vaardigheden als in vakkennis. Maar dat kun je niet alleen, en dat weet jij. Een beetje hulp van anderen kun jij wel gebruiken.

Op jongeambtenaren.nl vind jij die hulp. Met ons groei je van starter in de ambtenarij naar burgemeester. Of, nou ja, het gaat er vooral om dat je een plek vindt waar jij echt plezier in je werk hebt natuurlijk. We bieden je een platform waar je terecht kunt om te sparren met anderen, waar je je vragen kunt stellen en waar je de volgende stap in je carrière kunt vinden. Een plek om lekker te groeien dus!

Maar uhh…een platform? Wat kan je daar dan mee?

Nou, maak een profiel aan op onze website en je kunt:

  • Elkaar inspireren met casussen;
  • Alles vragen waar jij tegenaan loopt in je werk;
  • En help dan gelijk even een ander door zijn vragen te beantwoorden;
  • Die mooie vacature vinden, zodat je ook echt stappen kunt zetten;
  • Eén-op-één met iemand communiceren door middel van privéberichten (soms wil je niet alles op tafel gooien, natuurlijk).

Geen zin om een profiel aan te maken? Dat snappen we ook. Daarom kun je zonder profiel:

  • Alle laatste nieuwtjes op overheidsvlak lezen;
  • Waardevolle tips vinden;
  • Je laten inspireren door de verhalen van vakgenoten.

En dat allemaal in één online omgeving: jongeambtenaren.nl.

Ook wij hebben ambitie!

Net als jij zijn we nog lekker jong. We staan zelf ergens halverwege onze carrièreladder. En die volgende trede willen we net als jij beklimmen. Maar we hebben wel geleerd dat je die volgende trede pas bereikt wanneer je vragen stelt en dat is niet overal even gemakkelijk. Daarom dus dit platform! Gewoon om jou verder te helpen, omdat wij uit ervaring weten hoe fijn het is als iemand je helpt. Op ons platform brengen we je graag met andere ambitieuze ambtenaren in contact. Want het maakt het wel zo makkelijk als iemand je even dat zetje omhoog geeft, of niet soms. Wissel je kennis uit en inspireer elkaar. Dan kunnen jullie samen die carrièreladder beklimmen!