Activiteit

Profielfoto van Isabelle Smit
Isabelle Smit Coach 07-09-2022 11:18

Carrière coaching - maak kans op een gratis sessie

Beste jonge mede-ambtenaren,

‘Je moet schieten, anders kun je niet scoren’. Johan Cruijff zei het al en ik geloof daar ook zeker in, zeker op carrièregebied. Soms lukt het schieten alleen niet en ik help je graag bij de voorzet. Ik ben Isabelle Smit van Pars coaching en de carrière van jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar stimuleren is mijn passie.

Door mijn opleidingen en ervaring weet ik als geen ander te achterhalen wat mensen in de weg staat bij het realiseren van hun carrièredromen. Mijn empathie en goede luisteren zorgen er samen met mijn rake vragen voor dat ik tot de kern kom. Hierdoor kunnen mijn coachees helpende inzichten krijgen. Dankzij mijn ervaring en leeftijd heb ik verbinding met jongvolwassenen, waardoor mijn coaching gelijkwaardig en doeltreffend zal zijn.

Ben jij of ken jij iemand die samen met mij wil scoren? Bijvoorbeeld door coaching bij werk-privé balans, gezondheid of grenzen aangeven? Mail dan naar isabelle@parscoaching.com of kijk op http://www.parscoaching.com. De eerste aanmelding krijgt een gratis sessie!

Met vriendelijke groet,

Isabelle Smit van Pars coaching
0634629991 | KVK 86389742
Geregistreerd als coach bij Nederlandse Orde Beroepscoaches (aansluitnummer 34486)
Geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (registratienummer 140009714)

Wil je reageren? Log dan in of maak een account! Meld je aan
Reageer op dit bericht